To je to što me zanima!

Tedeschi: Znamo to, rješenje problema Agrokora bit će bolno

Ne zazivam otpis, ali vjerujte mi da Atlantic Grupa može podnijeti otpis potraživanja prema Agrokoru u iznosu od 100 posto, rekao je Tedeschi novinarima
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe, Emil Tedeschi komentirao je situaciju u Agrokoru. 

- Moramo biti strpljivi, iako znamo da će rješenje situacije oko Agrokora biti bolno. Otpisa mora biti, rekao je Tedeschi.

Objasnio je podrobnije i što pod tim misli:

-  Ne zazivam otpis, ali vjerujte mi da Atlantic Grupa može podnijeti otpis potraživanja prema Agrokoru u iznosu od 100 posto, rekao je Tedeschi novinarima, javlja N1.

Podsjetimo, Hrvatska udruga poslodavaca i ove godine organizira Dan poduzetnika, ove godine pod nazivom 'Promjene na tržištu rada: problem ili prilika?'.

Na skupu je oko tisuću poduzetnika i poslodavaca, predstavnika izvršne vlasti, sindikata, diplomatskog zbora te drugih visokih uzvanika iz gospodarstva i politike.

Među njima su i premijer Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, ministar financija Zdravko Marić, ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić te ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Razum999 01.06.2017.

    Za koga bolno ???

  • kordunaš59 01.06.2017.

    a i tvoje carstvo kako došlo tako bi trebalo i otići

  • tajci47 01.06.2017.

    Budite toliko milostivi kao i on dok su mu male firme dugovale. Dug od 4000kn narastao je na 26000...prijetnje ovrhama..pljenidbom...e to je milostivi Todoric. Zasluzio je da postane beskucnik i on i svi njegovi igraci

Komentiraj...
Vidi sve komentare