To je to što me zanima!

Tedeschijev sin zaustavio trajekt jer je zakasnio, policiji rekao da je član premijerovog osiguranja

Iz policije su poručili da je 27-godišnjak nazvao 112 i predstavio se kao službena osoba. Trajekt je zbog njega kasnio s isplovljavanjem, a on je prijavljen zbog lažnog predstavljanja
Vidi originalni članak

Emil Tedeschi (27), sin poznatog poduzetnika, u svibnju se ove godine lažno predstavio ne bi li zaustavio trajekt na relaciji Valbiska-Merag. Nazvao je broj za hitne službe 112 te se lažno predstavio kao osoba iz osiguranja premijera i tražio da policija zaustavi isplovljavanje trajekta, otkrio je Nacional

Trajekt je zaustavljen, ali je ubrzo utvrđeno kako se pozivatelj lažno predstavio. Trajekt je kasnio s isplovljavanjem. 

IME MOŽETE POGODITI Emil Tedeschi postao djed: Sin i 18 godina starija supruga Nika Perenčević dobili su dječaka

- Policija je u petak 13. svibnja oko 9 sati zaprimila poziv preko Županijskog centra 112 od muške osobe koja se predstavila kao službena osoba s ciljem zaustavljanja trajekta. Provjerama je utvrđeno kako je riječ o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu koji ne obavlja poslove od državne važnosti, a zbog koga je trajekt kasnio s isplovljavanjem - potvrdili su za Dnevnik.hr iz PU primorsko-goranske. 

Dodali su kako je počinitelj prijavljen za počinjenje Lažno predstavljanje u pogledu službene dužnosti ili društvene funkcije, potvrđivanje tuđih lažnih podataka te neovlašteno nošenje znakova službene osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 08.07.2022.

    Sada slijedi poziv za ukidanjanje prijave. Tata je osoba od državne važnosti. U najboljem slučaju podnositelj prijave neće biti kažnjen.

  • veimir1983 07.07.2022.

    U buksu na GO, jer nema te kazne koju on nemoze platit...

  • NetkoNepoznat 07.07.2022.

    Nemreš vjerovat što čitaš...u dobra stara vremena bi se to riješilo jako efikasno. Tata na goli otok, a sin u more. Plivaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare