To je to što me zanima!

Temperatura u zemlji raste, a broj onih koji su spremni na radikalno nasilje sve je veći

Dio prosvjednika na anticovid demonstracijama pokazao je, više no u bilo kojem prosvjedu do danas, volju za nasiljem a nekima se, kako svjedoče postovi na društvenim mrežama, po glavi motala i ideja o državnom udaru
Vidi originalni članak

Zbog javnog poticanja na terorizam tijekom neprijavljenih prosvjeda protiv epidemioloških mjera policija je pritvorila Marka Franciškovića i Natka Kovačevića dok su preostalih petoricu privedenih pustili na slobodu. Nakon provednog kriminalističkog istraživanja protiv dvojca su podnijeli kaznenu prijavu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Suštinu u prvi plan 05.12.2021.

    1991. obrambeni rat. Sada bi građanski? Šta je gušt poklat se?Ovi u ljudima drugih stavova ne vide Hrvate. Covid i mjere im popili mozak ? Ili vide privilegiran položaj za sebe u "novom poretku"?

  • Luna777 05.12.2021.

    Mirni prosvjed DA, ali zveckanje oružjem NE. Ovo zapravo nisu demonstracije samo protiv covid potvrda. Kako vidimo većina demonstranata zapravo prosvjeduje protiv ove vlasti, protiv lopovluka i kriminala, protiv bezakonja, jer institucije ne rade svoj posao, čak što više štite lopovluk i kriminal koji uzima sve više maha. Ne smiju demonstracije prerasti u oružani sukob.

  • 05.12.2021.

    Sa takvim stavovima i idejama sve to je samo jedno dno dna današnjeg vremena. Šuplji internetski ratnici, desničari, slobodari

Komentiraj...
Vidi sve komentare