To je to što me zanima!

Tepeš: Vjerujemo HDZ-u, njih pitajte koliko imamo potpisa

HDZ je preuzeo na sebe posao oko prikupljanja potpisa i oni uvjeravaju da imaju dovoljno potpisa, rekao je u četvrtak novinarima čelnik HSP-a AS Ivan Tepeš
Vidi originalni članak

O političkoj situaciji u zemlji oglasio se i čelnik HSP-a AS Ivan Tepeš. Upitan je koliko ima potpisa za preslagivanje Vlade. 

- To treba pitati kolege iz HDZ-a, oni su preuzeli na sebe posao oko prikupljanja potpisa i oni uvjeravaju da imaju dovoljno potpisa - rekao je dodavši da se nada da će se što prije doznati tko je u novoj većini. 

- Vjerujem koalicijskim partnerima da ono što rade znaju što rade i bez tog povjerenja ne bi surađivali, dakle, povjerenje je tu - kazao je Tepeš. 

O suradnji s SDSS-om: Ne odgovaram na hipotetska pitanja

 Njegov stranački kolega Pero Ćorić je dan ranije rekao da HSP AS neće surađivati sa SDSS-om ni pod cijenu izbora. 

- To je ono što je rekao gospodin Ćorić. Ja ne odgovaram na hitpotetska pitanja. Nisam čuo ništa oko toga. Vidite da se na razini sata mijenjaju neke stvari i onda dolazi do toga. Ja se nadam da će se sve što prije završiti. Rekao vam je gospodin Ćorić, to je stranački stav i ja se nadam da će se što prije posložiti većina, ja na hipotetska pitanja ne odgovaram i dajem puno povjerenje kolegama koji skupljaju potise - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ljubica ljubičica_1 10.06.2016.

    Štaje sad Tepešu !Nesmetati sad Pupovac do juče je bio četnik a sad je svetac.

  • Timmy2 10.06.2016.

    HoćešTepešu,tko će tebe nešto pitati- ))

  • papa FRANJO 10.06.2016.

    zanimljivo bi bilo vidjeti sve ove kombinacije u istoj vladi, Tepeš Čorić Ilinčić Čačić Pupovac i HDZ, što god da bude od toga to je nedosljednost domoljublja.Gospodo tako se ne voli domovina, izvolite odstupiti svi redom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare