To je to što me zanima!

Terenac odletio na barku u lučici pa potonuo u moru

Vozač kamiona udario je Nissan parkiran u blizini lučice u Zaostrogu. Terenac vrijedan između 300 i 400 tisuća kuna iz mora je izvukla vučna služba
Vidi originalni članak

Vozač teretnog kamiona u petak je u Zaostrogu pokraj Makarske vozio je prebrzo te udario u parkirani Nissanov terenac. Vozilo je nakon sudara završilo u moru, a usput je i potopilo jednu barku.
- Terenac je stajao parkiran u blizini lučice. Dostavljač u zavoju nije uspio dovoljno smotati volan kamiona pa je udario u auto. Vozilo je palo u more i potopilo moju barku. Lako za barku, popravit ću je. Automobil je najviše stradao. Pretpostavljam da vozač Nissana nije povukao ručnu kočnicu te ga je bilo lako odgurati - rekao nam je naš čitatelj Tomislav Matutinović koji je fotografirao potopljeni Nissan Pathfinder.
Terenac koji, ovisno o modelu, stoji između 300.000 i 400.000 kuna, dizalicom su iz mora izvukli djelatnici vučne službe iz Ploča
- U Ulici hrvatskih domoljuba vozač Z.P. (36) Mercedesovim kamionom zbog neprilagođene brzine udario je u Nissan bosansko-hercegovačkih registracija. Terenac je od siline udarca pao u more na brod marke Passara u vlasništvu 81-godišnjeg  T.M. Protiv Z.P. podignut je prekršajni nalog, a morat će platiti i 1000 kuna kazne - rekli su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jethro_tuller 19.02.2010.

    ne znam koliko je dostavljac vozio,ali sam se puno puta uvjerio da veliki broj dostavljaca voze prilicno brzo i opasno. vjerojatno su culi za onaj vic ...koje vozilo ide najbrze po makadamu i losim cestama? sluzbeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare