To je to što me zanima!

Terete ga za teško ubojstvo: Dječak (11) upucao susjedu (8)

McKaylu Dyer (8) dječak je ubio u subotu navečer hicem iz očeve puške nakon što mu nije dozvolila da vidi njezinog psića. Sumnjiče ga za ubojstvo prvog stupnja
Vidi originalni članak

Dječaka (11) vlasti američke savezne države Tennessee sumnjiče za ubojstvo 8-godišnje djevojčice iz susjedstva nakon što su se posvađali oko šteneta. Dječak je optužen za ubojstvo prvog stupnja kao maloljetnik. Prema izvještaju policije, djevojčicu McKaylu Dyer je ubio u subotu navečer hicem iz očeve puške nakon što mu nije dozvolila da vidi njezinog psića. Preminula je u bolnici. Njezina majka Latasha kazala je kako su djeca pohađala istu školu. 

- On ju je ismijavao, nazivao ju pogrdnim imenima i bio zločest prema njoj. Na neko vrijeme je prestao, a onda ju je ubio - izjavila je očajna majka za lokalni WATE-TV. 

Dječak bi se pred sudom trebao pojaviti 28. listopada. 

Neprofitna organizacija Gun Violence Archive objavila je kako je u SAD-u samo ove godine 559 djece mlađe od 11 godina ozlijeđeno ili smrtno stradalo zbog oružja, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Uni 06.10.2015.

    ako covjek i ima oruzje u kuci, treba biti daleko od djecjih ociju

  • varešak 06.10.2015.

    Oružje nikome nije dobra donijelo.

  • mama2misa 06.10.2015.

    Neki se jednostavno rode zločesti i bolesni...roditelji su trebali reagirati ako su znali kakvo im je dijete zlostavljač jer takvi obično i postanu ili psihopati ili ubojice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare