To je to što me zanima!

Teretni vlak se zaletio u bus, ozlijeđeno je više od 20 ljudi

Autobus je u trenutku nesreće prelazio pružni prijelaz Batar Polje, a prometovao je na liniji Ljubovija-Beograd. Nitko nije poginuo, a nema ni životno ugroženih
Vidi originalni članak

Teretni vlak udario je u autobus danas oko podne na pružnom prijelazu u selu Brasini kod Malog Zvornika u Srbiji. U nesreći je ozlijeđeno 24 ljudi, javlja Radio- televizija Srbije. Nitko nije poginuo, a nema ni životno ugroženih. Jedna osoba je teže ozlijeđena i nalazi se na odjelu ortopedije bolnice u Loznici.

Autobus je u trenutku nesreće prelazio pružni prijelaz Batar Polje, a prometovao je na liniji Ljubovija-Beograd. Željeznice Srbije priopćile su kako je vozač vlaka postupio prema propisima. Željeznički promet bio je obustavljen do 15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POTPEC 05.02.2017.

    Ma koji zajebani vlak. Čim vidi pun autobus odma se zaleti na njega. Triba mu oduzeti dozvolu pod hitno. Najbitnije je da nikome nije ništa

  • zippysnake 04.02.2017.

    Fala bogu svi zemljaci su mi u redu!! To je bitno!! A ovi ujaci koje smetaju vesti iz Srbije, pa neka miaaaaaa, znaju oni i sami , necu pisat da me opet ne kartoniraju!

  • belizagrebgrad 04.02.2017.

    Di je to, zakaj je to tu ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare