To je to što me zanima!

Teretnim kamionom srušio kokošinjac, poginuli pilići

Veliko Trgovišće: Vozač (27) Mlinarova kamiona kotačima je zahvatio bankinu, sletio s ceste i uletio u dvorište kuće. Nasreću on nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Mladić koji razvozi kruh kamionom u rano jutro uletio je u naše dvorište i uništio cijeli kokošinjac moje sestre Ksenije. Sve što je mogao strgao je, a poginula su i dva pilića, rekao nam je naš čitatelj Oliver koji je u utorak oko 5 ujutro fotografirao prevrnuti kamion pekare Mlinar u Ulici Matije Gupca u Velikom Trgovišću kraj Zaboka. Kruh se srećom nije rasuo po cesti.
- Piliće ćemo lako nadoknaditi, najvažnije je da nitko od ljudi nije stradao - dodao je Oliver. Od policije doznajemo da je vozač (27) vozio preblizu desnog ruba ceste.
- Kotačima je zahvatio bankinu, sletio je s ceste i uletio u dvorište kuće u vlasništvu žene (26). Teretni kamion se od udarca okrenuo na krov. Srušio je i dvorišnu ogradu - rekli su nam u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj. Mladić srećom nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marei luce 14.09.2010.

    Nažalost on je dobio otkaz mada nije u potpunosti njegova krivica. Iako ima suprugu i dijete staro 2 mjeseca firma mu čak ne da ni godišnji. tako da vjerujem da njemu nije smiješno ni malo.

  • dalmatar 14.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Opaka Salpa 14.09.2010.

    \" a poginula su i dva pilića\" ...... a žao mi je pilića, ali me je ovo malčice nasmijalo,

Komentiraj...
Vidi sve komentare