To je to što me zanima!

Terorist prijeti Njemačkoj i jako se želi ubiti za Alaha

Treći po veličini kontingent vojnika u Afganistanu stiže iz Njemačke i Nijemci se varaju ako misle da će to proći nekažnjeno, kaže Abu Talha u poruci
Vidi originalni članak

Njemačke vlasti ispituju polusatnu videoporuku koja se u noći na nedjelju pojavila na internetu i u kojoj dosad nepoznati pripadnik Al-Qa'ide prijeti Njemačkoj i njezinim vojnicima zbog angažmana u Afganistanu.
- Treći po veličini kontingent vojnika u Afganistanu dolazi iz Njemačke i Nijemci se varaju ako misle da će to proći nekažnjeno - rekao je muškarac koji se predstavlja kao Abu Talha - Nijemac. U poruci, prvoj prijetnji takve vrste upućenoj Njemačkoj, i pročitanoj na njemačkom jeziku, Abu Talha se bavi političkim stanjem u Njemačkoj te traži bezuvjetno povlačenje njemačkih postrojba iz Afganistana. Dodao je da mu je još od 1993. godine žarka želja raznijeti se za Alaha.
- Vaši vojnici nigdje nisu sigurni - stoji u poruci u kojoj se, ipak, ne prijeti nikakvim određenim ciljevima. Prema ocjeni njemačkih stručnjaka, poruka je na mnogim mjestima nerazumljiva i smušena, a govornik često gubi nit.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sabo 20.01.2009.

    @ex_1. Čestitam ti na hrabrosti da to napišeš. Mnogi kad čuju Al-Qaida kažu \"To je Islam\". Gospodo draga ja sam musliman i ne mislim se ubiti za Allaha jer on to od mene ne traži. Svaka budala koja se ubije na taj način bit će kažnjena na drugom svijetu dvostruko. Prvo jer se ubio i jer je ubio druge, a drugo jer je lažno govorio o Bogu i vjeri. Ono što ja često puta pišem o ovoj temi je slijedeće. Muslimanu je dozvoljeno ubiti isključivo i jedino u samoobrani i to kada je to jedino rješenje. U Bibliji i Kur\'anu piše Tko ubije jednog čovjeka kao da je ubio cijeli svijet, a tko spasi jednog čovjeka kao da je spasio cijeli svijet.

  • marko00 19.01.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=channel_page

  • KrajinaForce 19.01.2009.

    To muslimani uopce nisu cim bozije ime spominju. To znaci ja kazem u ime isusa i oca svetog ubit cu svakog na ovom planetu LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare