To je to što me zanima!

Naletio autom na dvoje djece i pobjegao pa mu ispala tablica

U mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo je do naleta osobnog automobila na dvoje djece na biciklima. Postupanje je u tijeku, stoji u policijskom izvješću...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u srijedu poslijepodne, u naletu automobila na putu između Koprivničkog Ivanca i Kunovca stradala su dva dječaka, javlja portal epodravina. 

– Dojavu smo zaprimili u 18,49 sati. U mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo je do naleta osobnog automobila na dvoje djece, postupanje je u tijeku – stoji u policijskom izvješću.

Kako doznajemo od koprivničke policije, vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Doznajemo i kako je vozaču prilikom udara ispala tablica pa će policija uskoro prema registraciji doći do vozača. 

Dječaci su se vozili na biciklima kad je na njih naletio auto. Težina ozljeda djece nije poznata, ali je jedan od dječaka hitno prebačen u koprivničku bolnicu.

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • dadić 13.06.2019.

    Dakle lik od 77 godina udari djecu i pobjegne.... Da je to moj otac ili netko, odrekao bi ga se javno!!

  • _Varešak_ 13.06.2019.

    Autom pokosio djecu pa pobjegao,ni prvi ni posljednji koji je to učinio,sve takve treba maksimalno kazniti.

  • Demetra 13.06.2019.

    Za vozača koji pobjegne s mjesta nesreće uopće nemam komentara, ali koji roditelj pušta dijete od osam godina da po vozika biciklom po ovakvoj cesti? To je za pozvati socijalnu službu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare