To je to što me zanima!

Djevojka (15) poginula, njezina sestrica (6) se bori za život

Majka (42), otac (51) te 8-godišnji brat teško su ozlijeđeni u izlijetanju auta sa autoceste A1. Šestogodišnjakinju su prevezli u Klaićevu bolnicu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Djevojka (15) je poginula, a žena (42), muškarac (51) i dvoje djece ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći oko 11 sati na 137. kilometru autoceste A1 u blizini Otočca. 

Kako je priopćila PU ličko-senjska, do nesreće je došlo kada je 50-godišnji kosovski državljanin, upravljajući automobilom slovenskih registarskih oznaka, iz još nerazjašnjenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom te sletio s ceste i udario u kameno uzvišenje. 

Djevojčica (6) je životno ugrožena te su je prebacili u Klaićevu bolnicu u Zagrebu. Ženu, muškarca i 8-godišnjeg dječaka prevezli u bolnicu u Ogulinu. Zadobili su lakše ozljede.

Protiv vozača će biti nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • snakemancro 11.01.2016.

    Sreca pa su nase zimske sluzbe fantasticno azurne

  • Ptsp Jednoruki 11.01.2016.

    naše autoceste imaju najlošije branike na svijetu .da su čvrsti auto bi ostalo na cesti,ovako ih auto probije ko sir i uleti u kamenja

  • mihano 10.01.2016.

    Uistinu mi je žao jedne obitelji koja proživljava svoje najteže dane ali mislim da novinar stvarno mora znati da li su teže ili lakše ozlijeđeni prije nego objavi članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare