To je to što me zanima!

Teška nesreća: Poginula dva muškarca, žena je ozlijeđena

Dva muškarca su poginula, a ozlijeđena žena je prevezena u bolnicu u Slavonski Brod nakon teške prometne nesreće u subotu oko 19.30 sati. U nesreći su sudjelovala dva motocikla. U tijeku je očevid
Vidi originalni članak

Dva muškarca su poginula, a ozlijeđena žena je prevezena u bolnicu u Slavonski Brod nakon teške prometne nesreće u subotu oko 19.30 sati u mjestu Selna. U nesreći su sudjelovala dva motocikla, a uzrok nesreće će se utvrditi očevidom. 

Cesta je zbog očevida bila zatvorena i vozilo se obilazno.

Očevidac, zaposlenik obližnje benzinske postaje je rekao kako je vidio grupu motociklista koji su obilazili vozilo. Tvrdi da su tri motocikla zaobišla vozilo dok se četvrti frontalno sudario s motociklom koji mu je dolazio iz suprotnog smjera. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • juricajuric179 16.07.2017.

    Jeza me hvata kad vidim kako se voze na tim jakim motorćinama u naseljenim mjestima, pretiću, guraju se i u najmanji prolaz i uvjek im se žuri, ima i izuzetaka koji voze dosta kulturno obićno su to stariji Bajkeri koji uživaju u vožnji i kod njih su nesreće vrlo rijetke..

  • whitest kid alive 16.07.2017.

    Kroz sela u blizini Slavonskog Broda vjecno nesrece, tu nitko ne vozi normalno, a ceste su katastrofa, milijun zavoja, kanala..

  • brko1 16.07.2017.

    Širenjem volana, dodavanjem kufera te glupim položajem na sicu motor se pretvara u besmisleno, neupotrebljivo i opasno vozilo! Živjeli uski skuteri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare