To je to što me zanima!

Nije im bilo spasa: Baka i unuk su poginuli u smrskanom autu

U PU ličko-senjskoj kazali su da su u nesreći sudjelovala tri vozila, a sve okolnosti će biti poznate nakon očevida kojim rukovodi općinska državna odvjetnica iz Gospića
Vidi originalni članak

U Ličkom Cerju na području općine Lovinac, na Državnoj cesti D-50, nešto poslije 11 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a više ih je ozlijeđeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

U PU ličko-senjskoj kazali su da su u nesreći sudjelovala tri vozila, a sve okolnosti će biti poznate nakon očevida kojim rukovodi općinska državna odvjetnica iz Gospića.

Prema neslužbenim informacijama, sudarili su se osobni automobil zadarskih registarskih oznaka, kamper nizozemskih reg. oznaka te kombi slovenskih oznaka.

Navodno su poginuli žena i dijete, koji su bili u osobnom automobilu. Vozač automobila se nalazi u Općoj bolnici Gospić. Ostali sudionici u nesreći - tri osobe iz kampera te vozač kombija, prošli su neozlijeđeno

Zbog nesreće na državnoj cesti DC50 u mjestu Ličko Cerje promet je obustavljen. Obilazak je reguliran kroz mjesta: Gračac (DC1) - Udbina (DC522) - Gornja Ploča (A1) - Sveti Rok (A1).

 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • ĆVIČEK 23.06.2017.

    Po položaju auta,moze se zaključiti da je kamper vozio dionicu puta,da ga je Clio htio zaobići i u tome udario u kombi koji je dolazio ususret, Clio se možda previše približio kamperu i nije imao pregled na vozila koja dolaze ususret,pričekajmo da očevid završi i onda nove vijesti.

  • SOTONIST 23.06.2017.

    Super.Cim manje hdzovih i sdpovih glasaca to bolje za sve nas.Samo da ne moram citati o lidiji bacic i slicnima.

  • 23.06.2017.

    danas ovi sutra drugi.. cuvaj se sam pa ce te i bog cuvati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare