To je to što me zanima!

Eksplodiralo je? Čak sedam brodica je progutala buktinja

U suhoj marini Punat na Krku noćas oko 3.15 sati došlo je do eksplozije te velikog i teškog požara koji je zahvatio sedam brodica. Na sreću nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

U požaru u suhoj marini Punat na Krku noćas oko 3.15 sati gorjelo sedam brodica. Na teren su izašli krčki vatrogasci iz JVP Krk i DVD Krk.

- Bila je eksplozija na jednom od brodica koje je uzrokovalo požar koji je zahvatio i ostalih šest brodica. No, brzom intervencijom spriječena je veća šteta, ali je materijalna šteta dosta velika. Zašto je došlo do eksplozije utvrdit će očevid koji je u tijeku - rekao je Zdravko Kraljić, direktor marine.

Prema zadnjim informacijama nema ozlijeđenih, a u gašenju požara sudjelovali su četiri vatrogasna vozila s pet vatrogasaca, šest pripadnika DVD-a Krk te 35 mornara iz marine Punat koji su požar uspjeli ugasiti oko 4.20 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ivanbiljan68 16.05.2019.

    Kad dođe dan"D" i počne od ranajutra pegula!Najprije se po stonjaku prolije kava,zatim zapnem zarukohvat,i poSranje po cijeli dan....i tko zaredom TRI.!derem novu jaknu,onda okasnim n delo....!

  • Cipelcug 16.05.2019.

    Dajte, najte zar su i brodice izgrađene od samozapaljivog materijala??

  • 2 x general 16.05.2019.

    da se nije zapalio kakav reket ( za tenis ) pa se vatra proširila

Komentiraj...
Vidi sve komentare