To je to što me zanima!

Teška prometna nesreća blizu Zadra: Poginulo je dvoje ljudi...

Automobil zadarskih registracijskih oznaka sletio je sa županijske ceste Zadar - Ražanac u srijedu nešto iza 9 sati. Promet je prekinut, a službeno je potvrđena smrt dvoje putnika. Treći je u bolnici
Vidi originalni članak

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru Emilio Kalabrić je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros u 9.30 sati na Županijskoj cesti 6007, 12. kilometru ceste Zadar-Ražanac. (20.5.2020.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyunda Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika.

Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • crničovjek 20.05.2020.

    opet Zadar i okolica kaže, pa ljudi svugdi se dešava previše sranja....... Samo da neki izvuku pouku iz svega ovog što se zadnje vrime dogodilo :/

  • Dalibor0704 20.05.2020.

    Gerijatrija izašla iz izolacije.

  • ubi.se.od.posla 20.05.2020.

    samoubojstvo možda...u svakom slučaju sućut ožalošćenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare