To je to što me zanima!

Teške optužbe protiv Macronove ministrice: Pokrenuli su istragu zbog dva slučaja silovanja žena

Unatoč optužbama, 46-godišnja Chrysoula Zacharopoulou je za sada zadržala svoju poziciju u francuskoj vladi kao ministrica za razvoj i međunarodna partnerstva
Vidi originalni članak

Chrysoula Zacharopoulou, novoimenovana ministrica u novoj vladi Emmanuela Macrona našla se pod istragom zbog optužbi za silovanje dviju žena u vrijeme dok je radila kao ginekologinja. Iz ureda pariškog javnog tužitelja u srijedu je potvrđeno da se istražuju dva slučaja mogućeg silovanja žena u ginekološkoj ordinaciji.

Pokrenuta je istraga za dva silovanja koja su navodno počinjena u liječničkoj službi osumnjičene Chrysoule Zacharopoulou, javlja Daily Mail.

KAKAV ZAGRLJAJ Fotografija Macrona i Zelenskog postala viralni hit: 'Sad kužim zašto Putin ima onaj dugi stol'

Prva prijava podnesena je 25. svibnja, a druga 16. lipnja, a u tijeku su istražne radnje te je Zacharopoulou već ispitala policija.

Chrysoula Zacharopoulou bivša je europarlamentarka rođena u Grčkoj. Francuskoj vladi pridružila se 20. svibnja, prije katastrofalnih izbornih rezultata zbog kojih je Macron izgubio parlamentarnu većinu. Zacharopoulou se smatra jednom od najmoćnijih političarki u francuskoj vladi. Istaknula se 2015. godine zalažući se za podizanje svijesti javnosti o endometriozi.

TRPE GUBITKE Predsjednik Macron odbio je ostavku premijerke nakon izbornog udarca, želi da ostane

Unatoč optužbama, 46-godišnja Chrysoula Zacharopoulou je za sada zadržala svoju poziciju u francuskoj vladi kao ministrica za razvoj i međunarodna partnerstva. Još uvijek nitko iz Vlade nije komentirao optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sljastrava 23.06.2022.

    E,više neću ići kod ženskog već kod muškog gineokologa.Ako me on siluje nikom ništa.

  • 23.06.2022.

    Poznajem osobu koja je skrenula s puta pa bila na služenju kazne u zatvoru u Požegi.Tamo žene siluju žene otkad je tog zatvora.Silovale su i nju i prisiljavale je na svašta.Znaju to policajke i svi tamo zaposleni.Zna i psihijatrica kojoj silovane žene idu na psihoterapiju ali nitko ništa ne poduzima.Možda bi neka bivša zatvorenica pristala novinarima to i potvrditi.

  • ravno1 22.06.2022.

    Da li to zači da su većina tih novokomponiranih političara - problematični?

Komentiraj...
Vidi sve komentare