To je to što me zanima!

Teške riječi za javnost, ali kad se ugase reflektori - zagrljaj!

Brkić i Vidović žestoko su se sukobili u emisiji Otvoreno. No, voditelj Mislav Togonal je nakon emisije objavio zajedničku fotografiju "desnog" i "lijevog" ministra na kojoj su zagrljeni
Vidi originalni članak

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić i kandidat za ministra branitelja u sinoćnjem Otvorenom se žestoko sukobio s Frankom Vidovićem, SDP-ovim zastupnikom koji je bio kandidat za ministra branitelja lijeve koalicije.

Vidović je tražio da objasni prepisivanje, odbijanje uhićenja Mirka Norca, što to znači vraćanje dostojanstva braniteljima, spomenuo mu je i aferu Karlovačka banka. Ukratko, Vidović smatra da je Brkić loš kandidat za ministra.

Brkić je Vidoviću predbacio da je pijan bježao s mjesta nesreće, gađao kolege bocama, a kada ga je Vidović u jednom trenutku prekinuo, Brkić mu je odbrusio da ga pusti da završi jer nisu u partiji gdje nema različitih mišljenja nego u demokraciji.

- Za vraćanje dostojanstva dovoljno je raditi suprotno od onog što je radio bivši ministar - rekao je Brkić Vidoviću.
Vidović je rekao da odgovara floskulama, a Brkić replicirao da dostojanstvo nije floskula. To je samo dio verbalnog okršaja u studiju.

Voditelj Mislav Togonal je nakon emisije objavio zajedničku fotografiju "desnog" i "lijevog" ministra branitelja na kojoj su zagrljeni i sa smiješkom. A očito i jako modno usklađeni.

 
Idi na 24sata

Komentari 145

  • moral 26.02.2016.

    primio ga Brkić muški pa se dalmoš usr...

  • brocker 26.02.2016.

    mogu oni izvodit predstave,imaju dobru publiku koja ništa ne kuži,hrvatski narode dokle češ trpit ovu bagru???

  • Gregori53 26.02.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare