To je to što me zanima!

Teški sudar u Blinji: Vozačica iz BiH i putnik se bore za život

U subotu oko 17:30 sati u Blinju 53-godišnja državljanka BiH zbog neprilagođene brzine prešla je u suprotnu traku i udarila vozilo zagrebačkih registracija u kojem su bile četiri osobe
Vidi originalni članak

Ozlijeđena 53-godišnja vozačica i 56-godišnji putnik iz osobnog vozila bosanskohercegovačkih registracija su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život, objavila je PU sisačko-moslovačka.

U MJESTU LUPOGLAV Automobil sletio s kolnika kraj Dugog Sela: Čovjek je poginuo

Nesreću je izazvala 53-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom BiH registracija koja je zbog neprilagođene brzine stanju ceste ulaskom u zavoj na nizbrdici, u mjestu Blinja, prešla na suprotnu kolničku traku. Tada je udarila u osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak, dok su se kao putnici u vozilu nalazile tri osobe u dobi od 27, 50 i 53 godine. Od siline udarca bosanskohercegovačko vozilo je potom sletilo u odvodni kanal i udarilo u betonski most.

TRAGEDIJA BLIZU OSIJEKA Muškarac vozio bicikl, na njega je naletio kombi: Poginuo je...

Alkotestiranjem vozača je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. Kaznenog zakona.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare