To je to što me zanima!

Teško je ranila oca lovačkom strijelom jer joj je uzeo mobitel

Nakon što je tinejdžerica (15) ispalila strijelu u oca, on je pokušao nazvati hitnu pomoć. Uzela mu je telefon iz ruke. Pobjegla je u šumu naoružana strijelama...
Vidi originalni članak

Amerikanac Tony Iovinelli (35) iz Tahuye u kritičnom je stanju nakon što ga je 15-godišnja kćer pogodila lovačkom strijelom jer joj je zabranio izlaske i uzeo mobitel. Prevezli su ga u medicinski centar u Seattleu sa strijelom koja je virila iz torza. Samohrani otac morao se sam dovući u auto i odvesti se do susjeda jer mu je tinejdžerica uzela telefon da ne može nazvati hitnu pomoć, piše Daily Mail. Izašao je kroz prozor kuće i otpuzao do auta. Najbliži susjed udaljen je 500 metara od njihove kuće. Kćer je pobjegla u šumu naoružana s najmanje 35 strijela. Međutim, policajci su je opkolili i uhitili. Optužili su je za pokušaj ubojstva.

-  Rekao je da je bio kod kuće. Odjednom je osjetio oštru bol i  vidio strijelu u torzu. Gurnuo je kćer i pokušao nazvati policiju, ali mu je uzela telefon - rekao je susjed David Blackwood. Iovinelli je rekao policajcima da joj je uzeo telefon jer je bila pod kaznom, ali nije rekao zašto. 

- Živim ovdje 17 godina, a policajac sam 31 godinu. Rijetkost je i čuti da se djeca ovako osvećuju, a ja nikada nisam radio na ovakvom slučaju. Policajci su uhitili 'utučenu djevojku s teškim medicinskim problemima' pa su je prevezli u bolnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KoRnhulio 01.06.2011.

    Pa pogledaj zensku na kaj lici,sva je kockasta,normalno da je u teskom psihickom stanju.

  • cool18 01.06.2011.

    zamisli sta bi mu tek ucinila da joj je uzeo laptop

  • casanova 007 31.05.2011.

    e Pa ti uzmi mobitel djetetu -.-'

Komentiraj...
Vidi sve komentare