To je to što me zanima!

Teško opečena žena (43) bori se za život u bolnici u Zagrebu

Varaždinska policija je izvijestila kako je eksploziju izazvalo stvaranja eksplozivne smjese zemnog plina i zraka u prostoru kuće, a koja se aktivirala iskrom sklopke svjetla
Vidi originalni članak

Renata M. (43) teško je ozlijeđena nakon eksplozije plina u srijedu u obiteljskoj kući u Varaždinu. Njoj i njezinoj majci Đurđi M. (96) prva pomoć je pružena u Općoj bolnici Varaždin, nakon čega je u utvrđeno da je Renata u životnoj opasnosti. Hitno su je prebacili u Zagreb. Doznajemo kako joj je opečeno 60 posto tijela te da joj je stanje kritično. Njezina kćer Andreja (21) puštena je iz varaždinske bolnice, a baka Đurđa je pri svijesti i stanje joj je stabilno.

Varaždinska policija je izvijestila kako je očevidom utvrđeno da je eksploziju izazvalo stvaranja eksplozivne smjese zemnog plina i zraka u prostoru kuće, a koja se aktivirala iskrom sklopke za paljenje svijetla u podrumu kuće koju je pritisnula Renata M. 

Eksplozija je bila toliko snažna da je srušili zidove južne, zapadne i istočne strane kuće te urušila krov i potpuno uništila automobil koji je bio parkiran u dvorištu. Oštećeno je još šest automobila te tri kuće u ulici Vilka Novaka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • konjici123 12.03.2012.

    Jako je grozno i uživo i na slikama. želim im brzi oporavak dali smo im što više novaca nadam se da će si moći priuštiti veću i bolju kuću!

  • andi_1 03.03.2012.

    Prestrašno...najiskrenije želje za što brži oporavak !

  • ericc 01.03.2012.

    pobogu ljudi....koji je ovo glupi novinar koji samo da napiše i dobi lovu za ČLANAK... piše da baka ima 96 godina,kcer 43,a unuka 21 godinu...gdje je uopće uzeo te podatke ..koji je to idiot koji doviva novac za ovakve izjave...UPRAVO 24 SATA...maknite tog idiota ...zar je to normalno da u ovakvoj situaciji koja ih je zadesila,da im još i iskrivljuje podatke..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare