To je to što me zanima!

Teško ozlijedili policajca, tukli ga rukama i nogama po tijelu

Zagreb: Trojac u Dunantovoj ulici nije se htio smiriti. Policajac je krenuo privesti jednog te ga je napao. Teško su ga ozlijedili. Svu trojicu policija je uhitila
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci uhitili su trojac koji je u četvrtak oko 6 sati u Dunantovoj ulici teško ozlijedio policajca. M.Š.(30), M.K.(32) i D.V.(29), koji su svi poznati policiji od ranije, nisu htjeli prestati narušavati mir iako su im to policajci naredili. 

Policajac je krenuo privesti M.Š. koji mu se opirao te je srušio policajca na pod. Drugog policajca napao je 32-godišnjak no ovaj ga je uspio svladati. Treći mladić prišao je policajcu koji je na podu držao mladića i nekoliko puta ga je udario u glavu. Pridružio mu se i muškarac koji se oslobodio te su policajca tukli rukama i nogama po cijelom tijelu. Napad na kolegu spriječio je policajac koji je svladao 30-godišnjaka. Ozlijeđenim policajcima pomoć su pružili u bolnici Sveti Duh. Napadači su dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • prviuredu 19.12.2010.

    ovo je zalosno,nebrinem se ja pobrali su ovi momci u policiji finu porciju,ali da trojica neobucenih bez pendreka nabubaju dva obucena policajca..eto kakav nam je sustav ,ako nije za ulicu stavite ga negdje medju papire i gotovo..sebe nemoze zastititi a di ce nekog drugog..

  • josip10 19.12.2010.

    e da je to bivša milicija znali bi di pes jaja nosi..nebi im više palo na pamet,..

  • ultraljubicasta torta 19.12.2010.

    Kak ta trojica nisu stradala "pri pokušaju bijega"? Nek' vas tuku kad ste babe obične. Pokažite im da "omrknut mogu al' osvanut ne mogu". Tak prosto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare