To je to što me zanima!

Teško pokretnog oca nekoliko je puta propucao u vrat i glavu...

Muškarac (40) se nakon počinjenog ubojstva sam prijavio policiji. Pušku s kojom je ubio oca (83) pronašli su ispred kuće. Kako se doznaje, osumnjičeni je od ranije poznat policiji zbog droge i nasilja u obitelji
Vidi originalni članak

Otkrivaju se detalji krvavog zločina u kojem je u petak u poslijepodnevnim satima u Dubrovniku, ubijen muškarac (83). Njega je, naime, u obiteljskoj kući u predjelu Kantafiga ubio sin (40). Kako je izvjestila policija, otac je bio teško pokretan, a sin je u njega pucao iz vatrenog oružja nekoliko puta.

DETALJI UŽASA U DUBROVNIKU Sin iz puške pucao u oca i ubio ga, u kući bila i majka. Nakon toga nazvao policiju i predao se

S više hitaca ga je pogodio u vrat i glavu zbog čega je muškarac (83) na mjestu ubijen. Osumnjičeni je s ocem živio u zajedničkom domaćinstvu. Neslužbeno se doznaje kako je u trenutku ubojstva u kući bila i majka koju je ovaj stravičan zločin šokirao.

Kako se doznaje, osumnjičeni je od ranije poznat policiji zbog droge i nasilja u obitelji.

Nakon ubojstva se muškarac (40) sam prijavio policiji te se pješice udaljio iz obiteljske kuće. Policija ga je locirala nedaleko od kuće te ga uhitila i dovela u prostorije na kriminalističko istraživanje. Pušku, s kojom je ubio oca, pronašli su ispred kuće.

- Policajci Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Dubrovnik, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom su proveli kriminalističko istraživanje, a po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija - dodali su iz policije.

ŠTO IM JE U GLAVAMA? Ubojstva roditelja u Hrvatskoj: 'Kad na društvenoj mreži najave zločin, to je njihov zov upomoć'

Osumnjičenog će, uz kaznenu prijavu, predati pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Splitski cvit 09.04.2023.

    Sa 40 baš i nije dečko, a u svakom slučaju roditelji se baš i nisu iskazali i odgojili sina sposobnog za samostalan život.

  • pošteni hrvat 08.04.2023.

    Dečka se izgleda pokušalo osamostaliti, sa čime nije bio suglasan, a policuja je uspješno riješila slučaj!!

  • mir u remetincu 08.04.2023.

    dosta je otac imao godina. i na kraju ,ljepše je umrijeti tako nego da te rak grize mjesecima. nije ovo loša smrt .

Komentiraj...
Vidi sve komentare