To je to što me zanima!

Teško ranjena Splićanka (22) umrla u bolnici, uhitili mladića

Na Hitni kirurški prijem splitske bolnice u ponedjeljak oko 23.10 sati dovedena je 22-godišnjakinja s prostrijelnom ozljedom. Za desetak minuta je preminula
Vidi originalni članak

Na Hitni kirurški prijem splitske bolnice u ponedjeljak oko 23.10 sati dovedena je 22-godišnjakinja s prostrijelnom ozljedom. Za desetak minuta je preminula, javlja Dalmacija News.

Prema prvim informacijama, djevojku je slučajno ustrijelio mladić, tek dvije godine stariji, dok je pokazivao pištolj.

Mladić je, neslužbeno se doznaje, s ozlijeđenom djevojkom stigao u bolnicu. Policija ga je uhitila, piše Dalmacija News.

Više informacija o ovom tragičnom događaju trebalo bi biti poznato tijekom utorka.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • yingyang 30.11.2016.

    ma daj mislim stvarno da se nesto takvo moze desiti,pokazivao joj pistolj pa opalio.I gdje je tu logika?!? pa ak ides nesto pokazivat onda se provjeri da li je pistolj ili puska prazna,a ne samo pokazati nekome oruzje ak nisi siguran da je prazno,jadna djevojka,obitelji iskrena sucut,imam pistolj doma 10 godina,nikad mi se nije dogodilo da bi mi pistolj samo tak opalio,sigurnost i oprez kod oruzja je na prvom mjestu,a vidim da taj mali nema pojma o pojmu sta se tice oruzja,ili je to namjerno napravio sve u svemu nije se dobro zavrsilo,a i puno ima takvih koji imaju oruzje pa ne znaju s njim rukovati,bolje da oruzje predate na policiju ak ne znate s njim raditi!!!

  • ljubica ljubičica_1 29.11.2016.

    Odkud mu pištolj ?Pa to nije igračka za pokazivanje .

  • 29.11.2016.

    Ovi su mi najbolji i gotovo uvijek se izvuku...Gledaj pokazivo sam mu pištolj a on je slučajno opalio i pogodio ga posred čela...Ili išli smo zajedno u lov a puška je slučajno opalila i pogodila prijatelja koji je slučajno ljubavnik moje žene. Ili u lovu slučajno pogodio kuma kojemu duguje nekoliko stotina tisuća eura. Ili žena me varala i htjela me ostaviti a ja sam joj pokazivao pištolj koji je slučajno opalio i pogodio je točno u prsa...Eto tako se to radi i vidjet ćete da će se i ovaj izvuči..

Komentiraj...
Vidi sve komentare