To je to što me zanima!

Teško se ozlijedio: Policajca (29) stresla struja na vagonu

Zagreb: Policija je naime dobila dojavu da se netko nalazi na vagonu. Policajca je stresla struja i pao je s vagona. Odvezli su ga u KB Sveti Duh. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policajac (29) je u srijedu oko 22.30 sati, u Susedgradu, Samoborska cesta, na kolodvoru Podsused Tvornica, provjeravao da li ima koga na vagonu. Policija je naime dobila dojavu da se netko nalazi na vagonu. Policajca je stresla struja i pao je s vagona.

Odvezli su ga u KB Sveti Duh. Teško je ozlijeđen. Od 22.36 do 22.58 sati, bio je obustavljen željeznički promet, a usporeno se odvijao do 1.16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • FrenkyBj 26.03.2017.

    Ovako, ne zelim nikome zlo, ali volio bih da svi vi poremeceni ludaci kojima je tuda bol i nesreca zabavna okusite istu. Volio bih i da budete u kozi roditelja i prijatelja nastradalog. Sta je u vasim glavama? Taj policajac, neciji prijatelj, necije dijete, je bio tamo i na toliko mnogo intervencija svakog dana da bi cuvao vase guzice, riskirajuci svoju glavu. Gdje vam je srce? Za mozgove mi je jasno da nemate, ali gdje je srce? Toliko pljujete po policiji, a da zagusti i da se radi o vasim guzicama nebi bili losi?? Sramite se! Nepostoji rijec kojom bi vas mogao oslovit, jer ste gori od gamadi i kretena... pisem ovo i stvarno mislim da je vrijeme da nas pogodi neki kurcevi komet i da nas sve lijepo izbrise jer ovo nema smisla, ako je normalno da se roditelji ili buduci roditelji vesele tuzi drugog roditelja, ako je ok da se mrzi ljude koji su tu da nas stite i koji su spremni riskirati zivot za to, ako je normalno uzivati u boli tog mladica i u tuzi obitelji i prijatelja tada je stvarno vrijeme da nas se izbrise sa planete. Gadite mi se!

  • Branka_55 25.03.2017.

    Laprdate, tučete u stranu a imate samo novinarski članak koji je takav kakav je. Istina je teško stradavanje službene osobe u obavljanju svojih dužnosti a za sigurnost svih građana lijepe naše, koji se bori za život. Negativni komentari su u najmanju ruku neprimjereni. Hvala svima na podršci i pozitivnim komentarima.

  • AnitaHrvol Ex Petrović 24.03.2017.

    Zar je važno jel policajac ili što je radio na vagonu...on je mlado biće, nečije dijete kojega je udario strujni udar od 25 000 volti koji piga tijelo i trga kosti,...probajte samo zamisliti kolika je to bol a onda komentirajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare