To je to što me zanima!

Teško se ozlijedio u prevrtanju traktora, umro u kolima Hitne

Traktorist D.G. (56) upravljao je traktorom za koji je bila prikvačena poluprikolica s drvima. Na nizbrdici pod teretom prikolice bez kočnica traktor je sletio u putni jarak
Vidi originalni članak

Traktorist D.G. (56) teško je ozlijeđen u prevrtanju traktora u ponedjeljak oko 18.30 sati, a preminuo je u kolima Hitne pomoći, na putu za bjelovarsku bolnicu. 

Traktor se prevrnuo na cesti u naselju Borova kosa, na području općine Đulovac. 

Iz policije su obavijestili da je traktorist iz Šuplje Lipe upravljao traktorom za koji je bila prikvačena poluprikolica natovarena drvom. Budući da je prikolica samogradnja koja nije imala kočnice, na nizbrdici prema Š. Lipi, pod teretom prikolice traktor je sletio u putni jarak. 

Prilikom prevrtanja D. G. je ispao iz traktora i zadobio teške ozljede, od kojih je preminuo prije dolaska u bolnicu. Ovo je peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miga23 18.07.2013.

    tu se radi o prevelikom teretu na tkv "gumenjaku" uslijed čega je došlo do proklizavanja traktora,a pošto je čovjek se uplašio i stisnuo kočnicu,traktor je odostraga diglo u zrak zanijelo i prevrnulo,oni koji ima tv taktor znaju o čem pričam,i čovjek nije umro u kolima već je na mjestu bio mrtav,zadobivši udarac u prsa,vjerojatno od volana....

  • lovac55 16.07.2013.

    draga moja ti o traktorima nemaš pojma kakve veze ima registracija niti novinari koji su napisali ovaj članak. meni ovo lići na frezu a ne na traktor.neka muje laka hrvatska gruda.

  • rambo 4 16.07.2013.

    do kad će policija tolerirati neregistrirane traktore i prikolice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare