To je to što me zanima!

Test pokazao da je trudna, a na maternici imala tumor

Velšanka Adele (34) mislila je da je trudna nakon testa za trudnoću. Devet tjedana kasnije počela je obilno krvariti. U bolnici su joj uklonili izrasline
Vidi originalni članak

Adele McCoy (34) i suprug Chris (37) iz Cardiffa bili su presretni jer je test za trudnoću napokon pokazao da je Adele trudna. Silno su željeli dobiti dijete. No sretna vijest uskoro se pretvorila u noćnu moru. Njezin test za trudnoću zapravo je upućivao na komplikaciju koja pogađa 1 na 700 žena. Umjesto bebe, Adele je u maternici nosila vrstu tumora. Nakon devet tjedana "trudnoće" Adele je počela obilno krvariti. Chris ju je tada odmah prevezao u bolnicu. Opasne izrasline tada su uklonili.
- Bila sam šokirana kada sam čula da je test za trudnoću zapravo pokazao da imam vrstu tumora - rekla je Adele za Daily Mail. Nakon operacije Adele je morala svaki mjesec dolaziti na kontrolne preglede.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Joseph20 05.05.2009.

    HANDCREAM pise ti u 9 tjedana, a ne 9 mjeseci...

  • Ivkicaa 05.05.2009.

    handcream...mislim da piše 9 tjedana trudnoće...al ipak je čudno da i u tih 9 tjedana nije išla ginekologu da joj potvrdi trudnoću jer test nije uvijek pouzdan (kao što se i vidi iz priloženog).

  • handcream 05.05.2009.

    u 9 mjeseci trudnoce nije otisla ginekologu?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare