To je to što me zanima!

The Economist o izborima: "Barbika je pobijedila lignju"

'Barbika je pobijedila', naslov je članka o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. List piše kako je Kolindi Grabar Kitarović nadimak Barbika, a Ivi Josipoviću lignja
Vidi originalni članak

'Barbika je pobijedila', naslov je članka uglednog britanskog časopisa The Economist o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. 

Pišu kako je Kolindi Grabar Kitarović nadimak Barbika, a Ivi Josipoviću lignja. 

- U borbi Lignje i Barbike pobijedila je Barbika, uvodna je rečenica teksta u kojem spominju i uspjeh Ivana Vilibora Sinčića, neotesanog Zorana Milanovića koji je kazao da je njegova Vlada jedino što stoji između naroda i povratka 'kriminalne skupine' HDZ-a, ali i Tomislava Karamarka za kojeg pišu da bi mogao biti novi premijer.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • gregorsamsa555 17.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • dedek56 17.01.2015.

    kad prestajemo s podjelama i vrijeđanjima??? m,i na portalima moramo dati poduku političarima. za mene nema naših i vaših,to nikada..........................milanović vidjeh sinoć i dalje bi djelio narod.. kod dovede vrijeđanja da jedan strani list vrijeđa predsjednika i novo predsjednicu naše domovine!!?? stidim se

  • ludom 16.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare