To je to što me zanima!

Thompson Uskoku rekao da je dobio 50.000 kn od Barišića?

Marko Perković Thompson istražiteljima je priznao da se sastao sa Sanaderom i Mladenom Barišićem koji su mu dali predujam za koncerte, otkriva Slobodna
Vidi originalni članak

Istražiteljima Uskoka Marko Perković Thompson navodno je rekao da su 2007. godine Ivo Sanader i Mladen Barišić tražili od njega da pjeva u kampanji HDZ-a, što je on prihvatio. Primio je akontaciju od 50.000 kuna, ali ipak nije nastupio za HDZ jer se Sanaderu nisu svidjele neke njegove izjave, piše Slobodna Dalmacija. Thompson je zanijekao tvrdnje Mladena Barišića da je dobio 500.000 eura da ne pjeva za ni jednu drugu stranku na tim izborima. 

Cijeli tekst pročitajte ovdje.  

Idi na 24sata

Komentari 121

  • samoistina1 06.02.2011.

    Thompson je ok to što pijeva je uredu, te pjesme nikoga ne vrjeđaju i što više imaju ljepe poruke za one koji se dvomisle. čovjek bar nikad se nije prodao i znao je političarima reći ne kad je trebalo i nikad, baš nikad se nebi prodao i pjevao za one koji su digli ruku na ovu našu Hrvatsku. Za razliku od seve nacionale koja pjeva " Hrvatica " a po potrebi i srbima neću imenovati što ali je to javno poznato. A na kraju ako netko primi novac za svoj rad pa bilo to i pjevanje izvinite to nije zloćin. Već posao. Kao što i vi svi naplatite svoj rad tako i Marko ima pravo naplatiti svoj rad. Nitko tko naplaćiva svoju uslugu nije dužan provjeravati niti to može porjeklo novca. što bih ja trebao odvedem auto na plac dođe kupac i ja bih trebao provjeriti porjeklo novca. pa ljudi sve stranke u Hrvatskoj ne zarađuju novac već ga dobijaju iz Hrvatskih poduzeća kojima su isti političari prethodno dali da dobiju državni posao koji naplate više od vrjednosti i eto ti novca.

  • astor35 26.01.2011.

    Tupson ima najkvalitetnije muzicare,sto je tocno!Isto tako muzika je vecinom od Metallice,Acdc,Iron Maiden.....ali isto tako je" anica kninska kraljica" i" evo zore evo dana" muzika jednaka partizanskoj "nas dva brata skupa ratujemo" i"na korduni grob do groba"http://www.youtube.com/watch?v=YsoeVKsQO6A Ali ovdje se ne radi o kvaliteti njegovih muzicara i pjesama,ovdje se radi o njegovom javnom predstavljanju i stvaranju ikone cistog i postenog Hrvata,krscanina,pravednika koji je skroman i veliki patriota.Da li bi netko prihvatio novce od strane Hdz-a,pa vjerovatno bi,ali pitanje je zasto i kakav imidj gradite.Ako pjevate o domoljublju,postenju,skromnosti,pokornosti,pravdi vjeri....i na tome izgradite imidj i steknete popularnost,ne moze se desiti,da uzimate novac ,od politicke stranke. koja je obezvrjedila domovinski rat,rasprodala ,i dalje rasprodaje sve resurse strancima, i kojoj je za cilj unistiti kompletnu ekonomiju i suverenitet drzave Hrvatske.Ne moze se pjevati o vjeri,pravdi,ljubavi,domoljublju...a istovremeno slaviti ustaske,komunisticke ili bilo cije diktature i zlocine,pa to je paradoks za svakog imalo pametnog covjeka!Tupson je po meni jedan veoma licemjeran covjek,koji svoje domoljublje dobro naplacuje,Pjevajuci o krscanstvu i skromnosti,on dobro puni svoje djepove, i zivi u penthouseu od 1.6 miliona eura.Nastupao je na "humanitarnim" koncertima za pomoc Hrvatskim generalima,koje je Hdz-e automatski isporucio,nedugo nakon "splitske rive"Da citiram Vladu Bulica:"Treba stvarno biti cljepljen protiv inteligencije",da se ne vide sve kontradiktornosti Marka Perkovica Thompsona.

  • exessive 26.01.2011.

    lijepa nasa domovino lopovska zemljo bez srama stare komunjare su tu da bi vazda sjebana bila mila ide samo u minus i u propast

Komentiraj...
Vidi sve komentare