To je to što me zanima!

Thompson za 24sataExpress: Želim da mi sin bude svećenik

Zvijezda iz Čavoglava otkriva sve što nikada niste čuli o njemu. Piše i snima pjesme za novi album. Sretan je, kaže, jer mu se ispunila životna želja da ima petero djece
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson (44) otkrio je za 24sataExpress kada mu izlazi novi album i kako je jednu pjesmu posvetio svojoj ženi koja ga inspirira svojom snagom. Opisao nam je i svoj ritual kada uz čašu vina i gitaru piše o temama koje ga zaokupljaju. Obitelj i vjera oduvijek su mu na prvom mjestu, a nama je pričao o svojih petero djece, blizankama koje mu zadaju pune ruke posla i tko bi od mališana mogao postati nogometaš, a tko krenuti tatinim stopama. 

>>>Cijeli intervju pročitajte u 24sataExpressu

Uz 24sataExpress torbica na dar za samo 6,99 kuna + ljubavni roman!

Idi na 24sata

Komentari 69

  • zelot 16.07.2011.

    Njegov stav upravo pokazuje da je nesebičan i da mu je stalo do toga što djeca žele biti u životu umjesto da im on nameće svoju volju kao što to mnogo roditelji indirektno preko osjećaja krivnje koji usađuju u djecu ako ne naprave kako oni (roditelji) žele. Rijetko koji roditelji, čak i oni najpobožniji, budu sretni kad im dijete priopći (pogotovo sin jedinac) da želi u svećenike, fratre ili časne sestre. Uvijek je tu prisutna tuga i razočaranje jer gube nasljednika i unuke pa se javlja pritisak na djecu da se ne zarede. Ovom izjavom Thompson pokazuje da mu neće biti žao ako mu sin postane svećenik, kao što mnogim roditeljima bude žao, a ne da će nametnuti sinu da mora postati svećenik.

  • ffs 16.07.2011.

    Nije to loše, vozit ce mercedes , "igrat" se sa malom djecom , ako ga otkriju sredit će to bogznanić da se ne pročuje dalje .. i to je život . A i tata ima para još od kad je pokupio iz Sanaderovog crnog fonda pol mil eura tako da nema zime .

  • extrem 16.07.2011.

    Hoces da ti mali bude svecenik? Pa zasto ti nisi otisao u svecenike kad si toliko pobozan? Isti si moj caca, htio da mu sin bude fratar pa ovaj dok je prvi pu umocio ozenio se za prvu flundru koja je dala. Pa sad pati svjete sto sam htio biti dobro djete. A nas caca i dalje zivi svoj zivot, lize oltar i hebe sve zivo u mozak :-( Zato pusti djecu neka budu sta oni hoce, a ti se i sad mozes zarediti

Komentiraj...
Vidi sve komentare