To je to što me zanima!

Tigar i ostali osumnjičeni za ubojstvo Šantića su pušteni

Prijedlog Tužiteljstva za određivanje pritvora Hamdiji Abdiću, Dedi Karabegoviću, Jasmiru Topalu, Enveru Keranoviću i Ramizu Bajramoviću Županijski sud u Bihaću je odbacio
Vidi originalni članak

Nismo mi zločinci. Sloboda, prve su riječi kojima je Hamdija Abdić Tigar na društvenoj mreži Facebook prokomentirao činjenicu da je večeras, zajedno sa četiri suborca, pušten na slobodu nakon uhićenja. 

Prijedlog Tužiteljstva za određivanje pritvora Hamdiji Abdiću, Dedi Karabegoviću, Jasmiru Topalu, Enveru Keranoviću i Ramizu Bajramoviću zbog sumnje da bi mogli utjecati na istragu i da bi njihovim puštanjem na slobodu moglo doći do uznemirenja javnosti, Županijski sud u Bihaću je odbacio i u utorak navečer su pušteni na slobodu.

Oni su optuženi i uhićeni pod sumnjom da su u Bihaću u ožujku 1995. godine ubili generala HVO-a Vladu Šantića. Do tada su Armija BiH i HVO zajedno branili grad.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sadilinikada 13.12.2017.

    sigurno bila povreda na radu

  • škver 13.12.2017.

    Prvi čin predstave završen,kreće drugi .....!!

  • saboami2 13.12.2017.

    Postoji snimak sa HTV-a 1992 godine gdje Šantić govori protiv legalnih vlasti Bosne i Hercegovine. Intervju vodi zloglasni Smiljko Šagolj. Govore o autonomnoj oblasti zapadna bosna, o Fikretu Abdiću, o herceg bosni. I onda se ljudi pitaju zašto je u ratnim zbivanjima nestao. Pa Hrvati su ubili Blaža Kraljevića, svoga, jer im nije odgovarao. kako onda ne bi Armija maknula onoga tko sa neprijateljem šuruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare