To je to što me zanima!

Tigrica pobjegla iz ZOO-a, ubila jednog i ranila dvoje

San Francisco: Sibirska tigrica Tatiana koja je već bježala iz svoga kaveza ubila je jednog posjetitelja, a zatim ranila dvoje ljudi u kafiću
Vidi originalni članak

Trojica muškaraca u ranim su 20-im godinama i potvrđeno je da nisu radnici zoološkog vrta. Tigrica je trojicu posjetitelja napala oko 17 sati u utorak na terasi kafića izvan životinjskoga kompleksa. Nepoznato je kako je opet uspjela pobjeći zaštitarima, koji danonoćno nadgledaju sve kaveze. Čim je otkriveno da je tigrica opet zbrisala, zoološki vrt odmah je blokiran. Policija je životinju pronašla kako leži na žrtvi.
- Kad nas je ugledala, krenula je i prema nama, no mi smo zapucali po njoj - kažu policajci, koji su je ubili.
Dvojica ozlijeđenih muškaraca u teškom su, ali stabilnom stanju smještena u bolnici. Tatiana je jedna od dvoje sibirskih tigrova teška oko 160 kilograma. Prošle godine razvalila je metalne rešetke kaveza i napala čuvara životinja. ZOO mora platiti 18.000 dolara kazne zbog ovog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • exit 27.12.2007.

    e a Amerikanci su službeno postali predebilan narod.ako im je već i prije bježala trebali su je staviti pod takav nadzor da znaju kad ide pišat i srat a ne da opet išeta van u ubije čovjeka.

  • santa claus 27.12.2007.

    buzdovan, čitaj između redova... ta tigrica više nije bila životinja nego inteligentna impresionirajuća životinja pretvorena u plišanca.. čovjeku pokoj duši... ali ja u ZOO nejdem, nije mi to fensi....

  • čiča555 27.12.2007.

    Žao mi je stradalih, koji su, uz to ni krivi ni dužni. Ipak, ostaje pitanje kojiko su takve životinje isfrustrirane u takvim neprirodnim okruženjima za njih. Tigrovi su predatori i nagonski ubijaju, ne iz zabave, nego zbog čistog preživljavanja i ako im se ta potreba silom oduzme postaju tempirana bomba. Za ovo smo krivi isključivo mi, ljudi. Od čuvara, vlasnika ZOO-a, dresera, hranitelja pa do onog zadnjeg klinca koji plati ulaznicu da vidi \"bidnu beštiju\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare