To je to što me zanima!

Tigrovi su dreseru iščupali ruku, ali samo su se igrali

Za vrijeme uhodane predstave, tigrovi su napali svog dresera u njemačkom ZOO-u i otrgnuli mu ruku. Liječnici su ga odmah operirali, ali je kritično
Vidi originalni članak

Dresera Christiana W.(28) tijekom predstave u utorak navečer napala su tri tigra i teško ga ozlijedili pred 200 gledatelja u Njemačkoj. Za dreserom je u arenu cirkusa 'Pagels Dinner' u hamburškom zoološkom vrtu Hagenbeck dotrčalo pet tigrova. Christian se spotaknuo i pao. Tri tigra skočila su na Christiana. Grizli su ga po glavi i tijelu te mu otrgnuli ruku. Navodno su se tigrovi samo htjeli igrati. Direktor cirkusa Stefan Pagels poslao je izjavu medijima.
- Bila je to tragična nesreća, a ne napad. Tako nešto se uvijek može dogoditi sa životinjama. Tigrovi su se samo htjeli igrati. Međutim, ljudska koža nije čvrsta kao njihova - napisao je.
U šokiranoj publici, koja je sve to gledala, bilo je i puno djece.
- Izgledalo je kao da se tigrovi igraju plijenom - rekao je svjedok.
Ostali dreseri su dotrčali i natjerali tigrove u kaveze. Odmah su pozvali pomoć. Hitna je Christiana odvezla u bolnicu i liječnici su ga operirali. Život mu je u opasnosti. U publici je sjedio Christianov prijatelj Ismet M. (27) koji je zajedno s još jednim gledateljem završio u bolnici zbog šoka. Show se nastavio pod imenom 'The Show must go on', ali bez tigrova. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • peinkiller 09.12.2009.

    mora da ih je dreser dobro mlatijo tom rukom kad su mu ju otkinili

  • kala 09.12.2009.

    BAŠ SUPER, DA TI JE JOŠ I GLAVU MOGAO NEKAKO SKINUTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • tomicus 09.12.2009.

    To su tigrovi nisu dabrovi !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare