To je to što me zanima!

Petrov upoznaje Oreškovića: 'Vidjet će se kakav je kalibar'

Mandatar nove Vlade RH Tihomir Orešković nakon konstituirajuće sjednice Sabora došao je u sjedište Mosta nezavisnih lista na sastanak s Božom Petrovom
Vidi originalni članak

Tihomir Orešković u ponedjeljak poslijepodne stigao je u sjedište Mosta u Smičiklasovoj ulici u Zagrebu. Sastanak s Božom Petrovom počeo je u 15 sati. 

Mandatara nove hrvatske Vlade novinari su po dolasku pitali što očekuje od sastanka. 

- Da se bolje upoznamo - rekao je. 

HRT/Screenshot

Božo Petrov prije sastanka je rekao kako mandatara Oreškovića nisu upoznali svi iz Mosta. 

- Idem na druženje s članovima Mosta i mandatarom Oreškovićem. Razgovarat ćemo s njim o tome što smo radili zadnjih mjeseci i da se upozna sa stvarima koje želimo promijeniti u Hrvatskoj - rekao je Petrov.

- Vjerujem da će građani uskoro vidjeli kakav je kalibar Orešković - rekao je Petrov.


Idi na 24sata

Komentari 270

  • petar8 28.12.2015.

    božo nastavlja sa ovom lakrdijom.Sad idu upoznavati čovjeka kojem su dali glas. pa mislim stvarno. Jel on to nas zaj..... ili pravi budalama. Po ćemu su oni zaključili da je on pravi čovjek za premijera ako ga neznaju.Svaka čast njemu,može biti najbolji premijer ali nerazumijem kako su ga odabrli. Sve ovo izgleda kao se sprdaju snama.Božo je jedna velika prevara od čovjeka i to će se pokazati. A našem Timu želim puno sreće,trebat će mu

  • poučak 28.12.2015.

    Božo ne drži ni do čega. Izgovorio je do sada svašta, također i potpisao, pa je i nešto ovjerio kod bilježnika, pa ponovo potpisao neki sporazuma, ali sve to uzalud, nova izjava opovrgava sve do sada izrećeno i potpisano i nikome ništa. Nikava se tu ne primjećuje dosljednost ili odgovornost za učinjeno iako ga sluša i gleda cijela RH. Ti isti ljudi imaju svoj sud o njegovom ponašanju, ali on se neda ometati i dalje nastavlja sa svojom glumom, pitam se do kada će tako moći. Gdje mu je obraz, istovremeno govori o zatvaranju vratiju kriminalu u vladi u kojoj će i on sudjelovati, a ne primjećuje svojeg partnera, koji je također dao podršku mandataru, Bandića, to je skandalozno.

  • šator 28.12.2015.

    petrov upoznao si ga ti samo sto nisi ti prepoznao sebe ,uskoro ce snijeg ,uzmi si metlu i pometi ispred sranke hdz,jer to ces biti ti sinko,mozes i olovku i otici ponovo kod biljeznika ,na perfektan nacin si smislio podvalu ,a mi guske ,jos mi jedan pise pa on ti je pravi sta imas protiv njega ,gle cuda ,ako ne dobije niti jedan mandat ,onda cemo ga unajmiti da nam snjeg cisti ispred kuca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare