To je to što me zanima!

Tijekom operacije mozga bio budan i svirao bendžo

Eddie Adcock (70) je tijekom cijele operacije bio budan i svirao bendžo kako bi testirao svoje mogućnosti. Operirao je mozak zbog drhtavice
Vidi originalni članak

Poznati bendžo glazbenik Eddie Adcock (70) suočio se s drhtavicom zbog koje je imao nagle pokrete ruku te ih nije mogao kontrolirati vlastitom voljom. Zbog toga je prestao sa sviranjem, a jedino mu je operacija mozga mogla omogućiti povratak glazbenoj karijeri. Vrhunski liječnici operirali su ga u bolnici kraj američkoga grada Nashvillea, gdje Eddie inače živi. Kirurzi su smjestili elektrode u njegov mozak te ih povezali s "pacemakerom" u prsima koji šalje električni puls. Tijekom cijele operacije Eddie Adcock je bio budan i svirao svoj instrument kako bi se mogla pratiti uspješnost operacije.
- Nikada nisam prošao takav pakao. Bio sam u agoniji, ali nisam se mogao odreći svog instrumenta - rekao je Eddie koji se uspješno oporavlja od operacije. Njegovu bolest prva je primijetila supruga Martha (52) prije dvije godine.
- Vidjela sam da Eddie nije vješt kao prije - kazala je Martha, također bendžo glazbenica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_2858 16.10.2008.

    Doktori uštimavaju covjeka dok je budan..haha strasno, svaka cast

  • Spir1t 16.10.2008.

    Pa nije ništa čudno što je budan jedino to što svira jer satko ko operira mozak mora biti budan i naravno da ne boli nista!

  • sanjin0112 15.10.2008.

    \"Vidjela sam da nije vješt kao prije...\" alllllo, pa čovjek ima 70 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare