To je to što me zanima!

Tijekom seksa ubio ženu jer je u nju uštekao kabel

Toby Taylor (37) iz SAD-a ubio je ženu Kirsten (29) tijekom seksa jer je u nju "uštekao" produžni električni kabel kako bi je dodatno stimulirao
Vidi originalni članak

Kako je kabel bio spojen u struju Kirsten je pogodio strujni udar. Tijekom odnosa Toby je stalno palio i gasio utičnicu što je izazvalo strujni udar koji je usmrtio njegovu suprugu.
Iako ju je odmah prevezao u bolnicu Kirsten je ubrzo umrla.
Toby je prvo rekao da se sama spržila fenom za kosu, ali kako su po tijelu bile uočljive opekline policija je postala sumnjičava. Toby je na kraju priznao pravi razlog smrti te dodaO da su često koristili razna pomagala u svom seksualnom odnosu.
- Nikad nisam vidio ni čuo ništa slično. Čak i ako su radili to prije morali su znati da ih može ubiti struja - kažu u policiji.
Toby se nalazi u zatvoru pod optužbom za ubojstvo. Vjeruje se da je žena tijekom odnosa doživjela i srčani udar jer autopsija nije donijela nikakve rezultate. Još se čekaju rezultati testa na toksine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • entoni 28.01.2008.

    Ako je namjerno onda dobra ideja dbanon_ri nabrijat pilicu na struju pa izvući utičnicu iz mreže njemu pritisnut bilo gdje dovedeni elektromotor u režim generatora struje pa nek uživa......

  • Gnome 28.01.2008.

    Ne, ne ,neee htio sam reći bizarno...

  • Gnome 28.01.2008.

    Romantično...

Komentiraj...
Vidi sve komentare