To je to što me zanima!

Tijelo dječaka (3) izvukli iz ribnjaka i vratili ga u život

Dječak je stabilno. On je s roditeljima došao iz Vrbovca u posjet rođacima Radanac u Nartu. U igri je pao u ribnjak i gotovo se utopio
Vidi originalni članak

Stevo Gubić i Đurđića Stojčić u srijedu su oko 15.30 sati iz ribnjaka Pajin vir kraj Narte, nadomak Bjelovaru, izvadili beživotno tijelo trogodišnjeg Matije K. Reanimacijom su mu spasili život.
- Djeca su se igrala na livadi oko kuće, koja je udaljena od ribnjaka nekih 500-tinjak metara, a mi odrasli smo razgovarali. Odjednom je dotrčao moj petogodišnji sin i kazao kako je Matija pao u vodu. Sjurili smo se bratić Stevo i ja prema ribnjaku i ugledali tijelo mališana kako na prsima pluta u vodi. Ušli smo u vodu, koja je na tom dijelu duboka oko metar, i izvadili njegovo tijelo. Nije davao znakove života - ispričala je Đurđica. Sa Stevom mu je naizmjenično davala umjetno disanje. Kada je dječak počeo iskašljavati vodu, uzeli su ga u naručje i potrčali prema kući. Hitna pomoć već je stigla. Prevezli su ga u bjelovarsku opću bolnicu. Dječak je stabilno. Mališan je s roditeljima došao iz Vrbovca u posjet rođacima u Nartu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gljivaludara 16.10.2008.

    Hvala bogu na prisebnim ljudima koji su postupili kako treba.

  • Kakma 16.10.2008.

    Tako mala djeca bez nadzora,to sve upucuje da su romi bolje reci cigani.

  • kobra64 16.10.2008.

    To ti znači da se nije utopio iako je bio na rubu toga. Da još malo nisu došli utopio bi se. Svaka im čast. Tebi samo toliko da se kaže i piše HRVATSKI:

Komentiraj...
Vidi sve komentare