To je to što me zanima!

Tijelo našli kraj pruge: Mladić (24) poginuo u naletu vlaka

Kako se i zašto 24-godišnji mladić našao u noći na željezničkoj pruzi kod Slobodnice utvrdit će se po završetku istrage Županijskog državnog odvjetništva i policije
Vidi originalni članak

Mladić (24) iz mjesta Zadubravlje, 15-ak km istočno od Slavonskog Broda, u noći na ponedjeljak poginuo je u naletu vlaka. Njegovo tijelo pronađeno je u noći na dionici kolosijeka željezničke pruge Zagreb-Vinkovci kod mjesta Slobodnica, desetak kilometara zapadno od Slavonskog Broda. 

- S obzirom na težinu ozljeda na tijelu mladića najvjerojatnije je došlo do naleta vlaka koji je prolazio magistralnom prugom Zagreb-Vinkovci. Za sada ne raspolažemo sa saznanjima o kojem je vlaku riječ i okolnosti ovoga nemilog događaja se utvrđuju, znamo tek kako se radi o mladiću iz mjesta Zadubravlje - rekla je u ponedjeljak  glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. 

Neslužbeno saznajemo da se radi o mladiću koji inače boravi u Zagrebu, a kako se i zašto našao u noći na željezničkoj pruzi kod Slobodnice utvrdit će se po završetku istrage Županijskog državnog odvjetništva i policije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Wal Maxx 04.07.2016.

    Vlak i strojovođa krivi,logican zakljucak. Sta ima vlak traziti na tračnicama????

  • Petty 04.07.2016.

    Nadam se da nije samoubojstvo u pitanju..zalosno u svakom slucaju

  • plesan 04.07.2016.

    Prije da je ubojstvo nego samoubojstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare