To je to što me zanima!

Tijelo nestalog Vjekoslava (85) našli na području Draganovca...

Za Vjekoslavom Vincekovićem je trajala potraga tijekom jučerašnjeg dana, a nastavila se i danas ujutro. Posljednjih put je bio viđen u petak oko 14.45 sati u Starigradu. tražili su ga obitelj, rodbina, policija i HGSS
Vidi originalni članak

Tijelo nestalog Vjekoslava Vincekovića (85) pronađeno je na području Draganovca, blizu rudnika na Špagerici, doznaje ePodravina od obitelji. Za njime je trajala potraga tijekom jučerašnjeg dana, a nastavila se i danas ujutro. Posljednjih put je bio viđen u petak oko 14.45 ispred Caffe bara Pub u Starigradu. 

Obitelj, rodbina, policija i HGSS tražili su ga na užem i širem području Sv. Vida u Draganovcu. Kako se doznaje, uzrok smrti je samoubojstvo. 

TRAŽE GA Vjekoslav (85) je uzeo bicikl, mahnuo obitelji te nestao...

Podsjetimo, Vjekoslav je u petak uzeo svoj žuti bicikl, mahnuo i otišao na kavu u kafić i uplatiti loto. Od tada ga nitko nije vidio. 

- Nije imao nikakvih problema, nije lutao okolo, nije bio sklon alkoholu, kada bi otišao, uvijek se vratio. Nikad nisam bila zabrinuta, znao je otići na dva-tri sata na tržnicu, kupio si je medenjake, uplatio loto. Nikad se nije nigdje zadržavao. Rekli su mi u kafiću da im je rekao da ide doma tako da se ne brinemo. Zato ja ne vjerujem da si je nešto napravio. Ne vjerujem - rekla je njegova kćer Željka Feljak. 
Dodaje da je jedina neobična okolnost koju je uočila to da je uzeo samo novac, a dokumente ostavio kod kuće. To inače nije radio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pero djetlić 123 23.09.2018.

    Možda je dobio na lotu pa su ga koknuli

  • škver 23.09.2018.

    Napravio je prije smrti svoje zadnje rituale: popio kavicu,uplatio loto i spokojno otišao ....

  • Slavonka60 23.09.2018.

    Tko će znati što je njega mučilo? Nekakav razlog postoji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare