To je to što me zanima!

Tijelo pilota su našli u olupini zrakoplova nakon 40 dana

Zrakoplov kompanije AirAsia se 28. prosinca prošle godine srušio u Javansko more sa 162 putnika i člana posade. Do sad su pronašli 92 tijela
Vidi originalni članak

Tijelo je još bilo vezano sigurnosnim pojasom u pilotskoj kabini. Indonezijski ronioci uspjeli su ga izvući, a još se ne zna radi li se o tijelu indonezijskog kapetana ili francuskom kopilotu. Našli su ga u olupini zrakoplova kompanije AirAsia koji se 28. prosinca prošle godine srušio u Javansko more sa 162 putnika i člana posade. Do sad su pronašli 92 tijela, a ronioci će pokušati izvući tijelo i drugog pilota za koje se također vjeruje da je još u kabini. Još u siječnju ronioci su uspjeli izvući jednu crnu kutiju. Bivša glavna istražiteljica američkog ministarstva prometa tada je izjavila kako se zrakoplov AirAsia raspolovio prilikom žestokog udara u morsku površinu. Zrakoplov je prije nesreće letio iz indonezijske Surabaye za Singapur. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • dipsy2010 07.02.2015.

    Bar da nađu sve da ih rodbina može pokopati ... :-(

  • Prva Proleterska 07.02.2015.

    Avion nije ŽESTOKO udario u more , nego je sasvim normalno pristao , ali more nije ravan asfalt aerodromske piste , pa su ga neravnine mora prepolovile. Avion se prepolovi i na pisti , a neće na uzburkanom moru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare