To je to što me zanima!

Tijesna borba protiv Sandersa: Clinton pobijedila u Missouriju

U utorak je održano pet predizbora - na Floridi, u Sjevernoj Karolini, Illinoisu, Ohiu i Missouriju, a Hillary Clinton je proglašena pobjednicom već istu večer
Vidi originalni članak

Kandidat za Bijelu kuću Bernie Sanders neizravno je priznao poraz na demokratskim predizborima u Missouriju, održanima u utorak, čime je u toj državi pobijedila njegova protivnica Hillary Clinton, izjavio je u četvrtak glasnogovornik senatora iz Vermonta.

Sanders je odlučio ne zahtijevati novo prebrojavanje glasova, rekao je glasnogovornik, navodeći da je senator opravdao svoju odluku spremnošću da "uštedi malo novca poreznim obveznicima u Missouriju".

U utorak je održano pet predizbora - na Floridi, u Sjevernoj Karolini, Illinoisu, Ohiu i Missouriju, a Clinton je proglašena pobjednicom već istu večer u prve četiri savezne države.

No, rezultati su bili tako tijesni u Missouriju da je bilo moguće da će doći do novog prebrojavanja glasova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • georgia 18.03.2016.

    baš bi voljela da sanders izgura ovu spodobu...znam da je malo vjerojatno, no možda se čudo desi...

  • Nik Dubrovnik 18.03.2016.

    clinton je nova americka predsjednica. to je vise nego sigurno

  • YoullNeverWalkAlone 18.03.2016.

    Sve samo ne tijesna borba. Razmontirala ga je okvirno. To je opomena svim socijalno nastrojenim političarima da ostave teoriju u knjigama a da u praksi idu iskustveno i s realnim mogućnostima. No opet iza nje je korporatizam i "establishment", dobro je i dogurao kao protivnik korporacija. Još im je samo Trumpa ostalo izgurat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare