To je to što me zanima!

Tijesna koža 2: Kolinda odjeću prilagođava svakoj situaciji

Kolinda je na koncert stigla u kožnoj jakni i trapericama te raspuštene kose. I Kolindine rivale u utrci za Pantovčak Zorana Milanovića i Miroslava Škoru također smo mogli vidjeti u kožnim jaknama
Vidi originalni članak

Odjevena u crnu kožnu jaknu, majicu s maskirnim uzorkom i traperice, aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak je na koncertu Prljavoga kazališta u Areni lupila petom i rekla “Evo sve za Hrvatsku”.

Njezin ležeran outfit iznenadio je sve i otvorio Pandorinu kutiju različitih mišljenja. Jedni je hvale, drugi kritiziraju, a treći kažu kako kožnjakom i ležernim stilom samo pokušava privući još veći broj glasača. A ona se na koncertu prljavaca vrlo dobro zabavljala i pjevala iz sveg glasa. Nije ovo prvi put da Grabar Kitarović nosi kožnu jaknu. Odjenula ju je i u srpnju na tematskom partyju povodom Dana neovisnosti u američkom veleposlanstvu. Tad je okupljene iznenadila točkastom haljinom, mačkastim naočalama i crnom kožnom jaknom.

PREDSJEDNICA UŽIVALA Kolinda partijala na Prljavcima: Obukla traperice i kožnu jaknu

A otkad je postala predsjednica, Grabar Kitarović pokazala je da je pravi modni kameleon koji će se odjećom prilagoditi baš svakoj situaciji. Viđali smo je s vojskom u maskirnim odorama, na utakmicama u dresu hrvatske reprezentacije, u elegantnim haljinama na najvažnijim državničkim sastancima. Kolinda je i dan nakon koncerta opet odjenula kožnu jaknu i, ovoga puta, svijetle traperice.

Ruku pod ruku sa suprugom Jakovom odletjela je na ležeran put u London, koji mu je darovala za rođendan. Osim mode, Kolinda voli pjesmu. Rado će zapjevati baš sve, od kajkavske popevke do klapskih i domoljubnih pjesama. Na njezinu repertoaru obavezno će se naći Thompson, vrlo često Emina Arapović i njezina pjesma ”Pobjednica”. Iako joj je najdraža pjesma “Krist na žalu”, još bi joj bili draži Zoran Milanović i Miroslav Škoro na sprudu.

'LEŽERNI PUT' Predsjednica časti Jakova, za rođendan su odletjeli u London

I oni se kožnjacima furaju na macho tipove, ali Kolindi, ruku na srce, puno bolje stoji     

Kolindine rivale u utrci za Pantovčak Zorana Milanovića i Miroslava Škoru također smo mogli vidjeti u kožnim jaknama.

Zoran Milanović voli njegovati stil “fajtera” i “frajera”. Koliko god to pokušavao istaknuti odijevanjem pilotske kožne jakne, upotpunjene cool naočalama, svi se sjećaju kad je kao premijer neuspješno skočio s borbenog oklopnog vozila. Nadamo se da se ni Škoro ni Milanović neće naljutiti ako kažemo da kožnjak Kolindi bolje stoji.     

Idi na 24sata

Komentari 209

  • FranjoFilipec 22.10.2019.

    Tesna koźa u Švajcarskoj

  • Velečasni 1 21.10.2019.

    Kolinda je za svoje godine vrlo seksi i zgodna ženskica. A ostalo...

  • EUROPE5 20.10.2019.

    Ko ko ko ko daaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare