Show

Komentari 181

Kolinda partijala na Prljavcima: Obukla traperice i kožnu jaknu

Kolinda partijala na Prljavcima: Obukla traperice i kožnu jaknu

Koliko je bila oduševljena koncertom, predsjednica je potvrdila i na svom službenom profilu na Facebooku na kojem je objavila fotografiju s bendom

Legendarni bend Prljavo kazalište je u Areni Zagreb obilježilo 30 godina od koncerta na glavnom zagrebačkom trgu, a koncert nije propustila ni predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (51) koja je iznenadila pojavom u vrlo opuštenom izdanju.

Predsjednica se na tribinama pojavila u trapericama i kožnoj jakni ispod koje se nazirala maskirna majica. Sudeći po fotografijama, odlično se zabavljala te pjevala najveće hitove zajedno s bendom i brojnim njihovim obožavateljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koliko je bila oduševljena koncertom, potvrdila je i na svom službenom profilu na Facebooku na kojem je objavila fotografiju s bendom.

- Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku - napisala je pored selfija.

Inače, Kolinda je Prljavcima u utorak uručila Povelju Republike Hrvatske u povodu 40. obljetnice uspješne glazbene karijere.

- Dodjeljujem vam povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos u promicanje domoljublja, vašeg humanitarnog djelovanja te ugleda rock-glazbe u povodu vaše 40. obljetnice - poručila je.

Istaknula je da je Prljavo kazalište stvaralo i izvodilo skladbe koje su ostale dio naših osobnih ljubavi i boli, proslava i tugovanja, a posebno posveta majci koja se, kako je rekla, iz okvira tihog opraštanja prelila u gotovo nacionalnu budnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Najčitaniji članci