To je to što me zanima!

Tik do tla: Ispod šipke prolazi na koturaljkama - i to unatrag

Kaitlyn Conner (18) od četvrte godine usavršavala je kretanje na koturaljkama i postala prava zvijezda kada je oborila rekord u najdužem limbu na koturaljkama
Vidi originalni članak

Talentirana Amerikanka Kaitlyn Conner (18) iz Missourija prvi rekord postavila je kada je imala samo 11 godina - uspjela je unatrag na koturaljkama, raširena u 'špagu', projuriti ispod čak 23 šipke tzv. 'limba'. Danas je poznata zbog svojeg umijeća pa se ponekad pojavljuje u reklamama. 

Njezina ljubav prema koturaljkama počela je kada je imala samo 4 i pol godine. Majka ju je vodila u dvoranu u kojoj se često koturala kao djevojka. Mama Vittoria prenijela joj je neka osnovna znanja, a sve što danas može usavršila je sama, koturanje unatrag, 'špage' i prolazak ispod limba. Uskoro je otkrila kako joj prolazak ispod limba najbolje leži pa je na tjedan vježbala i po 15 sati te zaradila nadimak 'kraljica limba'. 

Profimedia

Danas radi kao model i glumica, a san joj je postati odvjetnica. 

- Više nisam na koturaljkama tako često, ali još uvijek to volim. I dalje mogu proći ispod limba u 'špagi' iako ne treniram - kaže Kaitlyn za Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Galeb i ja 10.09.2015.

    Dobro se zna rasiriti.

  • 10.09.2015.

    A može li voziti koturaljkama po okomitoj šipki iznad nebodera na trampolinu i za to vrijeme sa jednom rukom držati 13 ljudi koji svaki još ima i televizor na glavi i još žongliraju svaki sa po 43 noža koji imaju tri oštrice, a sve njih drži zubima četrnaesti lik koji je prošle godine oborio Guinessov rekord kad je zubima držao samo njih jedanaest?

  • lokal patriota 10.09.2015.

    Kasnite sa vijestima. Naše politićarke i to velika većina to su morale napraviti kada su ulatile u stranke sdp, hdz a kopira ih sinčić. Jedina razlika kod sinčića je da to rade dečki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare