To je to što me zanima!

Timošenko tvrdi da su njezine riječi promijenili u montaži

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U objavljenoj snimci telefonskog razgovora Timošenko govori članu parlamenta da etničke Ruse u Ukrajini treba pobiti i poziva da se Rusija pretvori u spaljenu zemlju
Vidi originalni članak

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko demantirala je autentičnost snimljenog telefonskog razgovora u kojem je navodno pozvala da se Rusija "pretvori u spaljenu zemlju" i da etničke Ruse u Ukrajini treba pobiti, prenosi BBC.

Ukrajinci moraju uzeti oružje protiv Rusa, tako da ni spržena zemlja ne ostane tamo gdje je Rusija", dio je telefonskog razgovora bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko s Nestorom Šufričem, zamjenikom tajnika za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine, koji je procurio na internet.

- Ovo je otišlo predaleko! Moramo zgrabiti oružje i eliminirati Ruse i njihovog vođu; Rusija nikada ne bi dobila Krim da sam ja bila na vlasti; Pokazala bih ja tim šup***a - samo su neke od žešćih izjava Timošenko.

Timošenko je rekla da je snimka njezina razgovora s članom parlamenta Nestorom Šufričem, koja se vrti na ruskim medijima, nastala u produkciji ruske obavještajne službe.

Na svom Twitter profilu je priznala je da je s njim razgovarala telefonom, ali  je rekla da je netočan onaj dio kada govori o Rusima.  

Timošenko je kazala da su njezine riječi promijenjene montažom kako bi je diskreditirale.


Idi na 24sata

Komentari 30

  • IgorĐorđević 26.03.2014.

    Reci Ukrainskom narodu sta si bila prije a sta sad imas koliko bankovnih racuna po svijetu i opet guras narod u pakao i bijedu

  • Baki333 25.03.2014.

    Kusa, ko i svi politicari kad misle da su mikrofoni iskljuceni razgovaraju drugim jezikom. Sram nek ih bude.

  • mvb234 25.03.2014.

    ljudi moji jeste bili kada u ukrajini ja sam imao tu čast njihovi carinici traže od kapetana broda 20 eura ako im to nedaš e onda te kazne izmisle kaznu tako je i rumunjskoj to je stoka i neka se pobiju između sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare