To je to što me zanima!

Tinejdžer nacrtao penis od 18 m na krovu tatine vile

Britanca Roryja (18) inpirirao je dokumentarac o Google Earthu. Želio je istaknuti svoju kuću među ostalima. Godinu dana tajna nije otkrivena
Vidi originalni članak

Andy i Clare McInnes napokon su dovršili gradnju krova na svojoj gotovo osam milijuna kuna vrijednoj kući kraj Hungerforda u britanskom Berksu, no kratko su uživali u njegovoj ljepoti. Njihovu sinu Roryju na pamet je pala bizarna ideja. Gledajući dokumentarac o Google Earthu koji omogućuje korisnicima uvid u satelitske slike, Rory je odlučio svoju kuću istaknuti među ostalima. Uzeo je kantu s bijelom bojom, popeo se na krov i tamo nacrtao penis veći od 18 metara. Godinu dana njegovi roditelji nisu znali za nepodopštinu. Napokon ga je razotkrio pilot helikoptera koji je o penisu upozorio svoje putnike, a ovi su ga uslikali. Otac Andy (54), inače direktor u jednoj tvrtki, bio je siguran da se radi o prvotravanjskoj šali kada su ga mediji obavijestili o velikom penisu na krovu njegove kuće. Nazavo je sina Roryja u Brazil da ga pita o tome, a nestašni se sin počeo smijati.
- Napokon si ga otkrio - kazao mu je. Roryja ipak nakon povratka s putovanja po Latinskoj Americi čeka četka i ribanje gigantskog penisa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sara70 24.03.2009.

    ljubi ga tajooooo ,

  • PapaŠtrumpf 24.03.2009.

    I crnac bi je se posramio

  • Lindy 24.03.2009.

    Ha, ha, sad kada će ribati ovo neka ga slikaju, pa neka onda bude ponosan. To će bit za smijeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare