To je to što me zanima!

Tinejdžer ubio provalnika pa shvatio da je to njegov otac

SAD: John Heisler imao je zabranu prilaska obitelji. Maskirao se i provalio u kuću na Floridi. Majku svojeg sina je natjerao da legne na pod i zaprijetio joj pištoljem
Vidi originalni članak

Malachi Heisler (18) probudio se jer je čuo da netko plače i doziva upomoć. Ustao je i vidio maskiranog provalnika kako pištoljem prijeti da će ubiti njegovu majku Jolene Andrews. Tinejdžer je reagirao i ubio provalnika, a onda je otkrio da je to njegov otac John Heisler (46). Policija neće teretiti tinejdžera. 

John Heisler je u utorak ujutro razbio prozor i ušao u dom na Floridi kojem se nije smio približavati. Zgrabio je Jolene (37) i prislonio joj pištolj na glavu. Malachi je imao nekoliko sekundi da razmisli. Kad je provalnik okrenuo oružje prema njemu, mladić ga je pogodio u glavu. Tak nakon toga je po tetovaži i fizičkim karakteristikama prepoznao oca. 

Andrews i njezin novi dečko Alton Pyles (47) su izašli van jer su čuli buku. Tada su vidjeli Johna i vratili se u kuću. Heisler je zgrabio Andrews i prisilio ju da legne na pod. Pyles je dozivao upomoć i tada se Malachi probudio i došao u sobu s pištoljem. John Heisler je proglašen mrtvim na mjestu. Nitko nije ozlijeđen. U kući je bila i Magenta (13), Malachijeva sestra. 

John koji je pio i drogirao se, vjerojatno je bio pod utjecajem opijata kada je provalio u kuću. Jolene Andrews ga je prijavila u travnju ove godine zbog nasilja i tada je dobio zabranu prilaska koja je trebala trajati do svibnja 2016. godine. Nakon toga, Johna obitelj nije vidjela, sve do utorka, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 024komentator 11.09.2015.

    Dobro dosli u Ameriku !

  • FPS95 11.09.2015.

    eh a da se ovo dogodilo u hrvatskoj sada bi čitali kako je otac koji je imao zabranu prilaska pobio obitelji

  • Artusartus 11.09.2015.

    U zemlju budala budalasto je ne raditi budalaštine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare