To je to što me zanima!

Tinejdžeri pretukli beskućnika pa ga živog zakopali u pijesak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trojica tinejdžera su napali muškarca koji je navodno pokušao silovati sestru jednog od njih. Izudarali su ga lopatom, pokušali ugušiti vrećicom i zakopali na plaži
Vidi originalni članak

Trojica tinejdžera iz Brazila su osumnjičeni da su muškarca zakopali živoga u pijesak. Muškarac je u bolnici u stabilnom stanju. 

Paulo César Furtado da Silva (18) i dvojica maloljetnika, starih 15 i 17 godina su u nedjelju napali muškarca, koji je vjerojatno beskućnik, izudarali lopatom, pokušali ga ugušiti plastičnom vrećicom te na kraju zakopali živog u pijesak na plaži. 

Policiji su kasnije rekli da su muškarca napali jer je pokušao silovati sestru jednog od njih. Policija je žrtvu našla golu i bez svijesti. 

Simone Duarte Furtad, majka uhićenog Paula kaže da je njezin sin pobjegao od kuće kad je imao deset godina te kako je uvijek upadao u probleme. 

- On je moj sin i volim ga, no ako je kriv, mora odgovarati - rekla je majka, piše Nopoder.com.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • maya_sb 14.09.2013.

    stvarno ta današnja djeca su nešto nevjerovatno!!! u što se to pretvara,što to radi,ja nemogu vjerovati... mislim,kako to djetetu može pasti na pamet da napravi,takvo nešto.......svaka čast roditeljima na odgoju! oni su vjerojatno gori od vlastite djece kada dopuste da budu takvi! ti su u stanju stvarno svasta izmisliti i reci samo da spase svoju guzicu!

  • jelas 111 13.09.2013.

    U stvari, što ja to pišem. Oni u Brazilu a ja u Tunguziji.WTF!!!

  • jelas 111 13.09.2013.

    Jakih frajera, da mise takvih dočepat, pa da vide kako Musa dere jarca, majku im j...m

Komentiraj...
Vidi sve komentare