To je to što me zanima!

Tinejdžeri željni slatkog: U Rijeci provalili u kiosk i ukrali nekoliko kutija sa sladoledom

Po završetku istraživanja otuđeni sladoledi su vraćeni vlasnicima, a osumnjičenici su kazneno prijavljeni za počinjenje navedenog kaznenog djela mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

U četvrtak je policija na području Rijeke provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 18 i 19 godina. Navodno su provalili u vitrinu kioska i ukrali sladoled.

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA Policija u Karlovcu u tri dana spriječila pet krijumčarenja...

- Riječ je o osobama koje je policija noć prije zaustavila u prometu na području Zameta u Rijeci dok su u osobnom vozilu prevozili nekoliko kutija s više komada različitih sladoleda.Privedeni su na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su u noći 14./15. veljače provalili u vitrinu kioska na području Srdoča u Rijeci iz koje su otuđili navedene sladolede. Ovim kaznenim djelom materijalno su oštetili tvrtku sa sjedištem u Zagrebu.

DJEČAK OZLIJEĐEN U NESREĆI U Varaždinu autom naletio na biciklista (16), završio u bolnici
 
Po završetku istraživanja otuđeni sladoledi su vraćeni vlasnicima, a osumnjičenici su kazneno prijavljeni za počinjenje navedenog kaznenog djela mjerodavnom državnom odvjetništvu - priopćili su iz policije.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 16.02.2024.

    Za razliku od onih koji su zamračili miljarde, ovi dečki će biti suđeni po žurnom postupku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare