To je to što me zanima!

Tinejdžerica: Nisam kriva za Berlusconijev razvod

Tinejdžerica Noemi Letizia (18) koja je navodno bila ljubavnica premijera Silvija Berlusconija (72) poriče da je kriva za njegov razvod od supruge
Vidi originalni članak

Studentica Noemi Letizia (18) postigla je internacionalnu slavu prije pet mjeseci nakon što se saznalo da je počasni gost na njezinom rođendanu bio talijanski premijer Silvio Berlusconi (72). Njegova supruga Veronica Lario (53) upravo je nju navela kao razlog razvoda. Berlusconi je poklonio Noemi skupocjenu zlatnu ogrlicu, a ona mu je tepala “Tatice!”.
- Iza velikog skandala stoji drukčija stvarnost. Kako zabava 18-godišnjakinje može uništiti brak? Ja nemam ništa s time. Ne dira me ono što je Veronica rekla. To su njezini obiteljski problemi - rekla je djevojka koja želi postati TV zvijezda i model, ali nije htjela objasniti kako njezin otac Benedetto, milijarder iz Porticija poznaje talijanskog premijera.
- Otac me vodio sa sobom u posjete Silviju. Kao mala svima sam davala nadimke. Slatka sam. Volim davati nadimke ljudima koje volim - dodala je Noemi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crazyblonda 07.09.2009.

    talijanska dolores lambaša.. svaka nacija mora imati svoju dolores..hahaha..mala neće da kaže kako je upoznala silvija..pa svima nam je jasno kako ga je upoznala..samo trebala bi se više ugledati na kolegicu joj iz hrvatske..moraš staroga šćepat na neko vrime ,a ne samo na jednu noć...malo se muvaj sa njim okolo i odmah ćeš postati tv zvijezda..joj kamo ovaj svijet ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare