To je to što me zanima!

Tito se vraća na Pantovčak? 'Pa ni Tuđmanu nije smetao...'

Kolinda je u ožujku 2015. uklonila Titovu bistu iz svog ureda. Bio joj je to jedan od prvih poteza kojega je učinila kao čelnica države. Arsena Bauka su upitali postoji li mogućnost da se Titova bista vrati...
Vidi originalni članak

Hoće li Zoran Milanović vratiti bistu Josipa Broza Tita na Pantovčak, pitali su Arsena Bauka na Novoj TV. 

- Nije smetala predsjedniku Tuđmanu, predsjedniku Mesiću i predsjedniku Josipoviću, ne bi trebala smetati predsjedniku Milanoviću - odgovorio je saborski zastupnik SDP-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja bih bio sretan da se vrati - dodao je.

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović je u ožujku 2015. uklonila Titovu bistu iz svog ureda, bio joj je to jedan od prvih poteza kojega je učinila kao čelnica države. Radilo se o njenom predizbornom obećanju kojega je ispunila.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • kara marko 08.01.2020.

    Bravo Zoki, Tito u Kumrovec, Tudjmana treba teleportirati u Trgovisce i tako dalje jer kako si rekao, nije to povijesni muzej. Apsolutno se slazem. Nek idu svi odakle su dosli.

  • jakolishe 07.01.2020.

    Hebo vas tito i partija?! Idemo sad odmah skroz u 45. Zločincu nije mjesto nigdje osim u povjesti i to istinitoj povijesti. Kom je stali do pivihesti. Meni je bitna hr povijest od 91 na dalje a najbitnija mi je sadašnjost i budučnost.

  • JASMIN KANAZIR IZ Splita i Pirota Srbija 06.01.2020.

    Vratit če je jer Titu je mjesto na Pantovčak. Među svim bistama, ima ionih kojih sa hrvatskom državom nemaju apsolutno ikakve veze.A Tito ima itekako zaslužan za oslobođenje okupiranih oslobođenih teritorija što su ih,okupirali Fašisti,dalmaciju međimurje,i istra i primorje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare